Aldri glem her og nå

Når jeg var liten snakket jeg alltid om drømmer. Men i ettertid har jeg begynt å tenke på hva egentlig drømmer er. Hva er det egentlig? Er det en tanke vi får som barn, eller er det tanker om hva du selv vil skal være sannheten? Jeg hadde mange drømmer som barn. Jeg husker jeg hadde en tid hvor designer sto i hode på meg, og i ettertid har jeg bare ledd av tanken. For halo, jeg kan virkelig ikke tegne! Jeg klarer såvidt å tegne strekmennesker. Så kom drømmen om musikklinja, den klarte jeg faktisk. Men lever drømmene opp til forventningene? Jeg må ærlig talt si at det året her har vært ett av de vanskeligste jeg har vært igjennom. Jeg har aldri følt meg mer håpløs enn det jeg har gjort. Men så tenker jeg: Det her var min drøm, nå er jeg her. Men hva nå? Nå er det på tide å finne en ny drøm. Man får alltid nye drømmer, nye forventninger, men jeg står fast ett eller annet sted i mellom der. Hva skal bli min nye drøm? Alle retninger drar hver sin vei. 

Før hadde jeg en drøm om å inspirere noen. Jeg elsker å bli inspirert av andre, da får man ett nytt mot til å gjøre det du brenner for. Og jeg må si at vennene mne er noen av de som har inspirert meg mest, men mamma har også vært en av dem. Jaja, jeg er en mammadalt. Vær med mennesker som inspirerer deg til å ta sjanser, leve livet, og å stå for det du selv mener. Om du så må diskutere, så diskuter, men aldri start en krangel med en som betyr noe for deg. For da kan du fort skjønne at du mista den beste til fordel for å være bedre. Bygg hverandre opp så dere er best sammen. 

Nå er snart dette året over, og sommeren er snart her. Hva er dine sommerdrømmer? Jeg foreslår at du prøver å gjøre det beste ut av dem. Vær med venner, Skap minner som du vil huske for resten av livet. Og for å være sikker på at du ikke glemmer dem, skriv dem ned. Selv de værste minnene kan være verdt å huske til en gang du trenger dem. Bygg deg selv opp til å være sterkere enn du noen gang har vært. Vær din egen drøm. Og aldri glem det. Du kommer aldri til å få denne tiden igjen. Så ikke glem den.

 

Én kommentar

Eline

24.05.2013 kl.17:47

<3

Skriv en ny kommentar

hits