We have beer as cold as you ex-girlfriends heart

Hei dere! Mye har skjedd siden sist jeg var innom her. For det første så har jo skolen startet igjen, men enda 6 uker inn i skoleåret så er jeg i feriemodus. Jeg har tatt turen til Tyrkia, noe som var utrolig deilig! Jeg lengter bare tilbake til 38 varmegrader, sol og bading dagen lang. Og jeg var utrolig fornøyd med stedet! Det var jo så utrolig fint der, og servicen på hotellet vi var på synes jeg var veldig bra! Vi fikk jo ikke akkurat gjort så veldig mye med tanke på at jeg fortsatt går på krykker, men til tross for det så er jeg utrolig fornøyd med turen! 

Jeg måtte virkelig le når jeg så det skiltet her. Det var så ironisk siden ex-mannen til mamma var med oss til tyrkia. 


Jeg kunne gitt masse for å ha en uke til der nede når jeg kan gå igjen. Det var så deilig og avslappende. 

Etter at jeg kom hjem fra tyrkia så klippte jeg av meg alt det lange håret mitt. 


Så til dere jenter som egentlig er blondiner og farger håret deres rødt og tenker at det går lett bort. Det gjør ikke det.  Jeg måtte avfarge/bleke håret mitt, og det slet sinnsykt. Men det har heldigvis blitt bedre nå, men fortsatt så er det utrolig kjedelig å måtte være så forsiktig som det jeg må. Jeg skal helst ikke føne det, rette det eller krølle det. Så fra nå av skal jeg ta vare på håret mitt.

 

Men i skrivende stund ligger jeg og bestevenninna mi og ser på film. Begge er hjemme fra skolen i dag fordi vi har blitt syke, og er ganske slitne begge to. Og i dag er det jo høstferie også, så det skal bli deilig med en uke fri nå til og slappe av og kose seg. Det begynner jo å bli ganske kaldt ute også nå, noe som jeg ikke er så veldig fan av. Da er det på tide å finne frem ullsokkene og boblejakka. Men høsten er jo også en koselig tid da! 

- xoxo Krøkka ♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits