Den ubeskrivelige følelsen av frihet

Er det en ting som er utrolig deilig så er det å endelig kunne kjøre scooter igjen! Egentlig så var jeg litt usikker på om jeg turte å gjøre det så tidlig, men siden jeg føler at jeg har så bra kontroll på beinet så valgte jeg og gjøre det! Så jeg og to til valgte å kjøre oss en tur i dag. Og den friheten til å kunne kjøre ut etter 8 var så ubeskrivelig deilig. Men så har jo jeg en del ting jeg syns er utrolig deilig å gjøre akkurat nå. Nå kan jeg f.eks. Gå inn i dusjen istedenfor å hinke. Gå opp trappa istedenfor å bruke ett kne og ett bein. Gå rundt på rommet og rydde istedenfor å få andre til å hjelpe meg. Men det beste er at jeg slipper de jævla krykkene!  Så til alle dere der ute som går på krykker, jeg føler virkelig med dere! 

Så denne dagen har egentlig ikke vært så veldig mer spesiell enn det. Nå sitter jeg og Liv-Helene og slapper av hjemme i senga. Vi skulle egentlig se på film, men jeg er ikke helt sikker lenger på hva det kommer til å bli til. Tente stearinslysa så egentlig så ble jeg ganske slapp og sliten. Og siden det ikke akkurat er varmt å kjøre ute nå så lagde vi kakao med en gang vi kom hjem. Tror nok at denne høsten kommer til å bli fylt med masse kakao, stearinslys og innekos. Merker at jeg har blitt veldig glad i rommet mitt i det siste, og jeg har masse planer for det fremover! Kommer til å vise det etterhvert når ting blir som jeg vil her inne!

Flere enn meg som egentlig gleder seg litt til høsten? 

Én kommentar

Annette

03.10.2013 kl.10:12

Heisan!!!!! Må bare starte med si at bloggen din er til drit stor glede for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de fineste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!

Skriv en ny kommentar

hits