Kjære bestevennen min

Kjære Liv-Helene. Kjære bestevennen min. 

Jeg fant ut at hvis jeg skulle skrive alt jeg har lyst til å si om deg på et bilde på facebook, så hadde det ikke blitt plass tror jeg. Derfor fant jeg ut at denne måten var den beste og gjøre det på. 

Først av alt, GRATULERER MED 18 ÅRSDAGEN DIN. NÅ KAN DU KJØPE SNUS, RØYK,ALKOHOL, KJØRE BIL, OG GJØRE HVA DU VIL. 

Vi har vært bestevenner nå i 4 år. Det er ganske mange år av livene våre. For meg er du en av de viktigste menneskene i livet mitt. Du har vært der for meg gjennom godt og vondt, du har kjefta på meg når jeg har trengt det, og du har alltid hatt hjelpsomme ord på lager når jeg har vært fortvila eller grint. 

Husker du dette bildene?

Jeg vet ærlig talt ikke om jeg skal gråte eller le når jeg ser det. Men en ting er hverfall helt sikkert, vi så helt jæblige ut. Takk gud for at vi har vokst opp litt fra de korte panneluggene og grimasene ( kanskje ikke grimasene) 

Vi har gjort veldig mye morsomt sammen. Uansett hvor vi var og hvem vi var med eller om vi bare var alene, så har vi alltid hatt det gøy. Menneskene rundt oss har nok ikke syntes at vi har vært like hysterisk morsomme som det vi har gjort selv. Men det har vi aldri brydd oss om. Jeg husker så godt da ene lærern vår sa til oss at så han meg, så så han deg. Så han deg, så så han meg. Og det var helt korrekt. Hilde prøvde tappert å flytte oss langt ifra hverandre i klasserommet, men vi snakket vel mer med blikk en det hun forsto den gangen. Vi trengte ikke si noe en gang før vi begge lo. Og hver gang det var noe å reagere på i klasserommet så gjorde vi det sammen uten at noen merket det. Jeg husker også at noen sa det at vennskap etter ungdomsskolen aldri pleide å bli som før. Vel, der er vel vi et prakteksemplar på at det faktisk går ann. Jeg ville ikke byttet deg ut mot noen. Du vet hvordan du skal forholde deg til meg uansett hvilket humør jeg er i. Hvis jeg er kjedelig og sur en dag, så lar du meg bare være. Er jeg trøtt så vet du at med en gang vi har slukket lyset så ligger vi å prater i timesvis om alt og ingenting. Og det er det jeg elsker ved deg. Jeg trenger ikke være perfekt for deg, fordi du godtar meg for akkurat den jeg er. 

Noen ganger syntes du jeg er ganske teit: 

Mens andre ganger syntes du jeg er hysterisk morsom:

Når det kommer til positive ting om deg så aner jeg ikke hvor jeg skal starte. Det finnes så mye bra med deg. Du er god og empatisk, og du viser alltid medfølelse selvom du kanskje ikke har vært igjennom det samme som jeg er lei meg for. På en eller annen merkelig måte så forstår du deg alltid på meg selvom jeg ikke alltid har fortjent det. Og når jeg sier det til deg, så sier du alltid: Du er bestevenninna mi, jeg vil at du skal ha det bra. Og jeg leser deg som en åpen bok, det vet du Silje. Ja, jeg vet det Liv. Min dør har og vil alltdi være åpen for deg. Uansett hvilken tid på døgnet det er ( selvom du har gått over til de voksenes grenser!!!!!) 

Er det en ting jeg er deg evig takknemlig for, så er det denne sommeren. Når jeg brakk beinet så var det aldri snakk om at du ikke skulle stille opp. Du sov hos meg nesten hver dag, og du brukte faktisk den fineste sommeren på lenge med å ligge inne å se på serier og spise is sammen med meg. Hvordan i helvete skulle jeg klart meg uten deg? Med en gang du dro på jobb eller noe annet så visste jeg ikke hva jeg skulle gjøre og alt jeg ville var å gråte. Fordi selvfølgelig var jeg bitter, men allikvel så sto du alltid der sammen med meg. De ukene jeg hadde gips og slet med å komme meg opp og ned trappa så tømte du til og med tissebøtta mi. HVOR GOD VENN ER IKKE DU?! Prison break, pretty little liars, pistasjeis og scrapbook. Det var min perfekte sommer med deg. Så kjære Liv-Helene. Kjære bestevennen min. Takk for at du er det menneske du er, og takk for at du er så god som du er. Jeg skal ha deg i livet mitt for alltid, for jeg vet faktisk ikke hva jeg skulle gjort uten deg. Dette er kanskje klissete og minner nesten om et forhold. Men fortjener alt godt her i livet, og jeg er så utrolig stolt av deg for alt du har oppnådd. Aldri tro at du ikke er bra nok, fordi du er mer enn bra nok. Du er verdens beste. 

Jeg håper du får en fantastisk dag, og du skal få verdens beste klem. 

Jeg elsker deg♥

-silje 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits